České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Jika TIGO Závěsné umyvadlo hluboké

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Otvor pro baterii: ne

sleva
17 %

původně 2 015,- Kč

1 672,- Kč

akcenovinka

Ve srovnání s ostatními typy keramických umyvadel Jika TIGO má tento model horizontální hloubku o 35 mm větší - zadní (přístěnná římsa) je tak širší, a v příslušné verz tedy umožňuje instalaci stojánkové baterie nikoli rohově, ale centrálně (nabízíme samozřejmě i verzi bez otvoru). I tak je však toto umyvadlo v rámci série TIGO stále relativně kompaktní. Skvělý koncept + kvalitní výrobek = koupelna, jak má být...

Tytam jsou doby, kdy pro majitele malých koupelen neexistovala na trhu téměř žádná řešení. Dnes se stále častěji setkáváme s atraktivními koncepty, které i relativně stísněný prostor promění na opravdový ráj pohodlné očisty a harmonické relaxace. Komplexní série koupelnového vybavení Jika TIGO se s touto výzvou popasuje hravě, a navíc s grácií, na kterou jsme zvyklí právě u produktů značky Jika.

Pojetí kolekce TIGO totiž jasně ukazuje, že menší prostor vyhrazený koupelně vůbec nemusí znamenat sbohem Vašim snům a představám. Malá metráž = stísněnost? Kdepak, jde to přece i jinak! Klíčem je vynalézavost v tvarovém i funkčním pojetí jednotlivých výrobků, které sérii TIGO utvářejí. Jsme svědky rafinovanovaného boje o každý centimetr - vše je podřízeno tomu, abyste se mohli v koupelně cítit pohodlně a přitom si na své přišlo i oko puntičkářsky náročné návštěvy, která k Vám domů zavítá.

Designově má kolekci Jika TIGO na svědomí uznávaný návrhář Michal Janků, jehož spolupráce se značkou Jika stojí už za celou řadou komerčně velmi úspěšných výrobků a výrobkových řad.

Tradice a kvalita se u výrobce JIKA setkávají s nejmodernějšími světovými trendy v oboru koupelnového vybavení. Síla značky a desítky let zkušeností se promítají i do nejnepatrnějších detailů všech produktů. Do výrobního sortimentu JIKA patří koncepty kompletních značkových koupelen v jednotných designových setech – sanitární keramika, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky, sprchové kouty, vanové zástěny, směšovací baterie a koupelnové doplňky. Jednotlivé produkty jsou vyráběny z přírodních materiálů, pomocí nejmodernějších technologií, šetrných k životnímu prostředí. Působivý design, vysoká kvalita výrobků doložená mezinárodním certifikátem systému řízení jakosti ISO 9001, dokonalá funkčnost a komplexnost nabídky ve všech cenových kategoriích, to jsou hlavní marketingové trumfy značky JIKA. Společnosti JIKA se v roce 1991 spojila s renomovanou švýcarskou firmou Keramik Holding LAUFEN. V roce 1999 byl koncern zahrnut do nadnárodní skupiny ROCA - největšího výrobce sanitární keramiky na světě. Od roku 2002 patří značka JIKA obchodní společnosti LAUFEN CZ.

výrobce

Jika

kód výrobku

H8112120001091

určení

umyvadlo

materiál

keramika

dvojumyvadlo

ne

typ

závěsné

odkládací prostor

ne

tvar

atypický

otvor pro baterii

ne

šířka

55 cm

horizontální hloubka

40.5 cm

výška

17.5 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.