České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

SA-line CONTOUR Pisoár

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 3 590,- Kč

2 872,- Kč

akcenovinka

Jeden z mála pisoárů v naší nabídce, ke kterému si můžete objednat i decentní víko (poklop). Urinál ze série SA-line CONTOUR zaujme střízlivým designem a vysokou jakostí použité sanitární keramiky. V případě tohoto modelu se jedná o pisoár se zadním přívodem vody a integrovaným sifonem - výsledná instalace je tedy mimořádně kompaktní, bez jakýchkoli rušivých elementů.

Ideální výška přívodu: 85,7 cm

Ideální výška odpadu: 55,5 cm

Sanitární keramika SA-line CONTOUR prezentuje zajímavý soubor keramických zařizovacích předmětů, které poskytují hodně za velmi slušnou cenu. Designový návrh jednotlivých zařizovacích kusů nezapře originalitu a svěžest, se kterou se designéři svého úkolu zhostili. Křivky korpusů jsou oblé; navozují dojem měkkosti a nadýchanosti - přitom však nelze říct, že by se za každou cenu držely už tolikrát použité klasiky. Je vidět, že i ve 21. století se lze na design sanitární keramiky podívat novýma a neunavenýma očima.

Komerční distribuční koncept SA-line zahrnuje širokou nabídku koupelnového vybavení - především v kategoriích vodovodních baterií, sprchového programu, koupelnových doplňků, zrcadel, galerek, drobného koupelnového nábytku, drátěného programu a dalších od různých výrobců. Produkty konceptu SA-line jsou k dispozici nejen jako solitéry, ale především v designově zajímavých, vzhledově jednotných sériích. Nabízí se tak možnosti stylového řešení koupelen a sanitárních prostor a jejich vybavení drobnými zařizovacími předměty a doplňky v jednotném nebo vzhledově příbuzném hávu.

výrobce

SA-line

kód výrobku

TP636

odpad

vodorovný

přívod vody

podmítkový - ze stěny

horizontální hloubka

34 cm

šířka

35.7 cm

výška

51 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.