České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kale BABEL Závěsný bidet

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 3 490,- Kč

2 792,- Kč

akcenovinka

Výhodou závěsného bidetu náležícího do série Kale BABEL je jeho tvarová spřízněnost s odpovídající klozetovou mísou, jakož i dalšími prvky sanitární keramiky, které vysačka BABEL zdobí.

Zajímavá kolekce sanitární keramiky BABEL od oblíbeného tradičního výrobce Kale, jasně ukazuje, že když se něco dělá dlouhodobě s fortelem, výsledek stojí vždy za to. Keramické výrobky BABEL náleží do střední až střední vyšší třídy - jako takové tedy vynikají při rozumných pořizovacích cenách impozantní kvalitou a decentním, nevtíravým designem, který je nadčasový a rozhodně nikoho neurazí. Série BABEL zahrnuje všechny klíčové zařizovací prvky sanitární keramiky, na jejichž výslednici se nachází vkusně a kvalitně zařízená koupelna.

Divize sanitární keramiky průmyslového holdingu KALE Group je třetím největším evropským exportérem této komodity. V České republice bohužel téměř neznámá značka je pozoruhodná širokou nabídkou keramických sanitárních výrobků. Část produkce Kale máte možnost pohodlně zakoupit prostřednictvím Českých koupelen.

výrobce

Kale

kód výrobku

71110385

otvory pro baterii

1

horizontální hloubka

56 cm

šířka

35.5 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.