České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kale BABEL Polosloup k umývátku

Zvolená varianta:

sleva
28 %

původně 1 090,- Kč

790,- Kč

akcenovinka

Keramický kryt sifonu určený pro umývátko z koupelnové série Kale BABEL - elegantní způsob, jak zakrýt pro mnohé nevzhledný sifon a umývátko decentně "zakapotovat".

Zajímavá kolekce sanitární keramiky BABEL od oblíbeného tradičního výrobce Kale, jasně ukazuje, že když se něco dělá dlouhodobě s fortelem, výsledek stojí vždy za to. Keramické výrobky BABEL náleží do střední až střední vyšší třídy - jako takové tedy vynikají při rozumných pořizovacích cenách impozantní kvalitou a decentním, nevtíravým designem, který je nadčasový a rozhodně nikoho neurazí. Série BABEL zahrnuje všechny klíčové zařizovací prvky sanitární keramiky, na jejichž výslednici se nachází vkusně a kvalitně zařízená koupelna.

Divize sanitární keramiky průmyslového holdingu KALE Group je třetím největším evropským exportérem této komodity. V České republice bohužel téměř neznámá značka je pozoruhodná širokou nabídkou keramických sanitárních výrobků. Část produkce Kale máte možnost pohodlně zakoupit prostřednictvím Českých koupelen.

výrobce

Kale

kód výrobku

71111234

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.