České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Area Ceramica NEAT Závěsné umyvadlo

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Šířka: 75 cm

sleva
44 %

původně 7 990,- Kč

4 490,- Kč

akcenovinka

Příjemná designová umyvadla ze série Area Ceramica NEAT zvýší estetický kredit každého koupelnového interiéru. Obdélníkový půdorys vhodně doplňuje klenutí umývacího prostoru. Umyvadla NEAT Vám nabízíme ve třech rozměrových verzích - 60, 75 a 90 cm. Velkou konstrukční předností těchto výrobků je fakt, že vedle standardního zavěšení je možné je také částečně zapustit do umyvadlové desky.

Slovo neat znamená v angličtině úhledný, uhlazený, precizní - při pohledu na jednotlivé zástupce série sanitární keramiky NEAT od prestižního italského výrobce Area Ceramica je zřejmé, proč tato pozoruhodná kolekce dostala do vínku právě takové jméno. Designobé kontury každého výrobku NEAT jsou vedeny s pedantskou pečlivostí, příznačnou pro vyšší třídu sanitárních zařizovacích předmětů, do které se tato produktová linie zcela oprávněně řadí.

Značka Area Ceramica je novým pojmem ve světě sanitární techniky a koupelen. Tento mladý, dynamicky se rozvíjející italský výrobce se specializoval na relativně úzkou oblast vybrané exkluzívní sanitární keramiky, ale o to lepší nápady, originální přístupy i zcela nová designová řešení přináší ve své nabídce. Portfoliu produktů jednoznačně kralují umyvadla: klasická závěsná, rohová, k instalaci na desku i pod desku, vždy v několika elegantních výrobních sériích - od retro, přes tradiční tvary, až po skutečnou současnou modernu. Kolekce umyvadel jsou doplněny i designově sladěnými závěsnými klozety a bidety, za zmínku stojí i užitková série keramických sprchových vaniček. Potvrzuje se stará pravda, že když dva dělají totéž, není to totéž. Specialista to umí lépe! Vybrané produkty značky Area Ceramica - Made in Italy - máte nyní možnost prostřednictvím Českých koupelen zakoupit i na tuzemském trhu.

výrobce

Area Ceramica

kód výrobku

23130601

určení

umyvadlo

materiál

keramika

dvojumyvadlo

ne

typ

závěsné

odkládací prostor

ne

tvar

obdélník

otvor pro baterii

ano

šířka

75 cm

horizontální hloubka

45 cm

výška

11 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.