České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Arttec MOON NEW Sprchové dveře do niky

!Zboží má 10 variant

Zvolená varianta:

Šířka: 80 cm

Provedení skla: čiré

sleva
10 %

původně 5 860,- Kč

5 274,- Kč

akcenovinka

Speciální povrchová úprava skla Easy clean proti usazování vodního kamene usnadňuje údržbu sprchových dveří do niky Moon. Otevírají se směrem do prostoru. Tvrzené bezpečnostní grape sklo těchto sprchových dveří je vsazeno do elegantního broušeného rámu

Česká společnost ARTTEC je významný dovozce a distributor sanitární techniky. V nabídkovém katalogu Arttec naleznete široké portfolio produktů: směšovací baterie, sprchový program, sety koupelnových doplňků, sifony, elektrické lapače hmyzu, masážní sprchové panely, sprchové kouty a zástěny, sprchové masážní boxy, parní lázně, akrylátové vany, hydromasážní vany, podlahové odtokové žlaby, koupelnový nábytek, infra-sauny, obklady a dlažby a mnoho dalšího příslušenství. Všechny nabízené výrobky, které se vyznačují velice příznivým poměrem kvalita / užitná hodnota / cena, jsou určeny především pro ekonomické koncepty koupelen.

Arttec má spolehlivou celorepublikovou prodejní i servisní síť a zabezpečuje dodávky náhradních dílů pro pozáruční servis. Společnost je držitelem certifikátu systému řízení jakosti ISO 2001.

výrobce

Arttec

kód výrobku

PAN00870

půdorysný tvar

sprchové dveře

vstup

čelní

systém otvírání

otočná lišta

pevné segmenty

0

pohyblivé segmenty

1

konstrukce

bezrámová

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

tloušťka výplně

5 mm

vodoodpudivá úprava

ano

délka

0 cm

šířka

80 cm (80 – 85 cm)

poloměr zakřivení R

0 mm

šířka vstupu

70 cm

výška

195 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.