České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Novaservis METALIA-12 Držák toaletního papíru

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 499,- Kč

399,- Kč

akcenovinka

Na rozdíl od sesterské série kolekce METALIA-11 upřednostňují koupelnové doplňky Novaservis METALIA-12 ve svém designu čtvercové kontury přístěnné fixační části. Tradičně vysoká kvalita i široký záběr jsou však totožné. S těmito doplňky v koupelně chybu rozhodně neuděláte...

Provedení: chrom

Rozměry: 14,3 x 9,9 cm

Česká kvalita pro českou koupelnu - přesně to Vám přinášejí České koupelny v podání zajímavých designových řad Novaservis METALIA. Koupelnové doplňky v sériích Novaservis METALIA reprezenatují tuzemské výrobky v tom nejlepším smyslu slova. Na všech produktech se pozitivně odráží  moderním designové ladění a také špičková technologie výroby. Ze široké nabídky lze hravě sestavit ideální sadu doplňků, šitou Vaší koupelně na míru.

Česká společnost Novaservis je tradiční výrobce mimo jiné kvalitních vodovodních baterií (řady TITANIA, METALIA, NOBLESS) a designových koupelnových doplňků (série METALIA). Za téměř čtvrtstoleté působení na tuzemském i celoevropském trhu se dokonale naplnilo firemní motto QUALITY-DESIGN-STYLE a všechny produkty zaštítěné značkou Novaservis jsou vnímány jako vzhledově dokonalé a spolehlivé sanitární zařizovací prvky s vysokou užitnou hodnotou. Novaservis je členem nadnárodního holdingu Ferro Group. Vedle vlastní produkce distribuuje i sortiment dalších známých značek, jako jsou La Torre, Ferro, Weberman, Stern Engineering, Gustavsberg, Schloesser, a.j. - v produktových liních směšovacích vodovodních baterií, koupelnových doplňků, interiérových armatur, elektronických bezdotykových baterií, sprchového programu, koupelnových radiátorů, WC-sedátek, kuchyňských dřezů, zahradního programu, oběhových čerpadel, rozdělovačů topných okruhů pro podlahové vytápění a neposlední řadě i komplexního technického sortimentu armatur, tvarovek a měřičů pro instalace rozvodů topení, vody a plynu. Novaservis disponuje širokou výrobní a vývojovou základnou a všechny jeho produkty před uvedením na trh procházejí rozsáhlými zkouškami v souladu s firemním systémem řízení jakosti dle normy ISO 9001.

výrobce

Novaservis

kód výrobku

0231.0

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.