České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ideal Standard CONNECT Pisoár

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Glazura: klasická

sleva
10 %

původně 8 978,- Kč

8 080,- Kč

akcenovinka

Stylový pisoár náležící do koupelnové série Ideal Standard CONNECT je urinálem kompaktním a velmi elegantním. Svojí kvalitou a cenou jasně dokazuje, že tento typ výrobků už dávno není doménou jen komerčních provozů či luxusních interiérů - i Vy nyní můžete zásadně zvýšit užitný komfort svého WC instalací tohoto špičkového pisoáru, který se výborně hodí k ostatním zařizovacím předmětům série CONNECT. Vedle standardní verze ho nabízíme i v provedení s hydrofóbní povrchovou úpravou Ideal+.

Pestrost a přizpůsobivost koupelnové série Ideal Standard CONNECT není v případě tohoto vyspělého konceptu na překážku designové sepjatosti té nejvyšší úrovně. Vedle ní je sjednocujícím prvkem série CONNECT samozřejmě tradičně nezpochybnitelná prvnotřídní jakost všech použitých materiálů, jakož i celkového zpracování. Design kolekce Ideal Standard CONNECT, pod nímž je mimo jiné podepsán i věhlasný návrhář Robin Levien, naunavuje vtíravostí či zbytečnými kudrlinkami, přitom se však rozhodně nerealizuje strohostí - naopak, Vaše oči se zálibou spočinou na jemných a neotřelých přechodech, vhodně volených úhlech a sametově zpracovaných plochách - přesně tak, jak si to náročný vkus moderních zákazníků žádá.

Designové pojetí jednotlivých výrobků CONNECT však rozhodně není samoúčelné - snaží se maximálně reflektovat nároky každodenního používání k kontextu vytížené koupelny, kdy vše musí klapat na jedničku a spolehlivě sloužit. A to nejdůležitější na závěr - při velmi nízkých pořizovacích nákladech, tedy za ceny, které se jednoznačně vyplatí.

výrobce

Ideal Standard

kód výrobku

E816601

odpad

vodorovný

přívod vody

podmítkový - ze stěny

horizontální hloubka

30 cm

šířka

34.5 cm

výška

58 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.