České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Gelco ETERNO Boční sprchová stěna

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Šířka: 80 cm

Provedení skla: Brick

sleva
20 %

původně 4 150,- Kč

3 320,- Kč

akcenovinka

Kvalitní pevná boční stěna s bezpečnostním sklem o síle 6 mm je určena pro kombinaci s pivotovými sprchovými dveřmi Gelco ETERNO - díky tomuto spojení můžete dát vzniknout nenákladnému, a přece velmi zdařilému a kvalitnímu sprchovému koutu, který bude radost používat.

Rámové sprchové kouty a dveře Gelco ETERNO lze velmi snadno označit za ekonomickou řadu bez funkčních kompromisů. Jedná se o jedinečné splynutí nízké pořizovací ceny s velmi vysokou kvalitou a zvládnutým řemeslným zpracováním. Elegantní bílé lakování profilů i madel vyvolává příjemný pocit čistoty a svěžesti. Výběrem dezénové úpravy výplně Brick získáte poloprůhledné provedení zástěny, které oproti variantě Strip pomůže více opticky zaplnit interiér Vaší koupelny.

Společnost Gelco je dynamická česká výrobní firma, která se od svého vzniku v roce 2006 rychle vypracovala na oborového lídra v oblasti produktů z litého mramoru (mramoritu), přírodního kamene a skleněných sprchových koutů a dveří. Progresivní technologie sanitárních produktů z litého mramoru se postupně více a více prosazuje vedle tradičních akrylátových výrobků a pro své technické přednosti, brilantní vzhled, dlouhodobou životnost a provozní spolehlivost se stává běžnou normou nejen u sprchových vaniček, ale i u umyvadel, van, koupelnových desek, pultů či oddělovacích stěn. Výrobky Gelco v sobě spojují kvalitu provedení a použitých bezpečných a ekologicky nezávadných materiálů s atraktivním designem a přiměřenou cenou. Další nezanedbatelnou výhodou je rychlá dostupnost všech položek z nabídky Gelco. Pokud hodláte svou koupelnu vybavit kvaltními tuzemskými zařizovacími předměty, určitě doporučujeme uvažovat i o produktech této výrobní značky.

výrobce

Gelco

kód výrobku

GE4380

půdorysný tvar

pevná stěna

stranová varianta

univerzální

pevné segmenty

1

pohyblivé segmenty

0

konstrukce

rám - bílý

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

matné/zneprůhledňující

tloušťka výplně

6 mm

vodoodpudivá úprava

ne

délka

0 cm

šířka

80 cm (78.5 – 80.5 cm)

poloměr zakřivení R

0 mm

výška

190 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.