České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ideal Standard MOMENTS Stojánková umyvadlová baterie

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Přívod: měděnými trubkami

sleva
10 %

původně 10 902,- Kč

9 812,- Kč

akcenovinka

Skvěle vybavená stojánková umyadlová baterie se drží hvězdné úrovně koupelnové série Ideal Standard MOMENTS více než zdařile. S elegantní a robustní baterií, skvěle vybavenou posledními technologickými výdobytky, pozadu rozhodně nezůstanete. Volit může mezi verzí s flexihadicemi a měděnými trubkami.

Umyvadlová baterie Ideal Standard MOMENTS je vybavena kaskádovým perlátorem, odtokovou garniturou, omezovačem teploty a nastavitelnou EKO-tryskou.

Vývod baterie : 120 mm

Provedení: chrom

Koupelnová série Ideal Standard MOMENTS míří na náročné klienty, kteří se nebojí podržet si svůj osobitý styl. Jedná se ucelenou a kompletní výrobkovou kolekci, v níž všechny zařizovací předměty jsou designově vzájemně propojeny - od detailů k celkům. Exkluzivita a lákavost vychází zejména ze skutečnosti, že při návrhu a výrobě všech prvků byl důraz kladen zejména na spojení designu s technologickými inovacemi.

Charakteristické designové pojetí MOMENTS, stvořené prestižním studiem Artefakt, vychází z kontrastu mezi jemně plynoucí oválnou vnitřní formou a přísně geometrickou formou vnější. Charakteristickým a inovativním prvkem jsou rohy se zaobleným okrajem, opakují se na všech výrobcích této luxusní koupelnové série.

Výrobky z dílny společnosti Ideal Standard udivují už po mnoho desetiletí zákazníky na celém světě nezapomenutelným spojením špičkového designu s prvotřídní jakostí materiálů i dílenského zpracování. Luxus, kvalita, komfort - to je základní trojhvězdí hodnot, díky nimž se výrobky Ideal Standard stávají volbou číslo jedna v soukromé i komerční sféře, o čemž mimo jiné svědčí i stále se rozrůstající seznam kladných referencí, zahrnující např. sítě i těch nejexlkluzivnějších hotelových zařízení. Široké produktové porfolio Ideal Standard zahrnuje vedle špičkových akrylátových van (včetně vířivých) také keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kouty, bohatou nabídku sanitární keramiky a konečně i interiérové armatury. Do Vaší koupelny jen to nejlepší...

výrobce

Ideal Standard

kód výrobku

A3903AA

typ

umyvadlová

instalace

stojánková s výpustí

ovládání

pákové

směšování

mechanické

konstrukce

jednoprvková

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.