České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Arttec SOAR Sprchový masážní box

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 29 990,- Kč

26 991,- Kč

akcenovinka

Masážní box Arttec SOAR vyniká čistým moderním designem s dřevěnou podlahou a osmi výkonnými masážními tryskami. Díky absenci elektroniky je ideální pro ty, kteří hledají čistý masážní box s jednoduchou údržbou a vysoce kvalitním zpracováním všech dílů. Trysky horní i ruční sprchy masážního boxu SOAR jsou zakončeny gumovými nopkami, které usnadňují údržbu a zamezují usazování vodního kamene. Box také obsahuje zajímavě řešené poličky umístěné na středovém panelu s bateriemi.

Sprchový masážní box Arttec SOAR v kostce:

  • 6 mm čiré bezpečnostní sklo
  • bílý středový panel
  • šedý ALU satin rám
  • bílá vanička z ABS/PMMA (16 cm)
  • horní sprcha
  • ruční sprcha s gumovými nopkami
  • 8 x masážní trysky
  • baterie
  • 2 x dřevěné poličky (bílé)
  • dřevěná podlaha
  • bez elektřiny

Sprchové boxy Arttec v mnohém nahrazují sprchové kouty, zároveň však vnášejí do hry řadu výhod. Tvoří samostatné celky, čímž poskytují rozšířené možnosti instalace. Není problém umístit je tam, kde by zabudování standardní sprchové zástěny znamenalo vynaložení značného úsilí a prostředků na nutné odizolování jak stěn, tak případného dna, či tam, kde je takové řešení z technických důvodů prakticky vyloučeno.

Česká společnost ARTTEC je významný dovozce a distributor sanitární techniky. V nabídkovém katalogu Arttec naleznete široké portfolio produktů: směšovací baterie, sprchový program, sety koupelnových doplňků, sifony, elektrické lapače hmyzu, masážní sprchové panely, sprchové kouty a zástěny, sprchové masážní boxy, parní lázně, akrylátové vany, hydromasážní vany, podlahové odtokové žlaby, koupelnový nábytek, infra-sauny, obklady a dlažby a mnoho dalšího příslušenství. Všechny nabízené výrobky, které se vyznačují velice příznivým poměrem kvalita / užitná hodnota / cena, jsou určeny především pro ekonomické koncepty koupelen.

Arttec má spolehlivou celorepublikovou prodejní i servisní síť a zabezpečuje dodávky náhradních dílů pro pozáruční servis. Společnost je držitelem certifikátu systému řízení jakosti ISO 2001.

výrobce

Arttec

kód výrobku

PAN00452

druh

masážní box

půdorysný tvar

čtverec

vstup

čelní

systém otvírání

pantový

pevné segmenty

5

pohyblivé segmenty

1

dezén rámu

ALU

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

tloušťka skla

6 mm

vodoodpudivá úprava

ne

materiál vaničky

ABS/akrylát

délka

100 cm

šířka

100 cm

poloměr zakřivení R

0 mm

výška boxu

216 cm

komplet s vaničkou

ano

šířka vstupu

57 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.