České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Erra KLÁRA Široká spodní skříňka

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Stranová varianta: levá

Provedení: wenge

sleva
20 %

původně 4 990,- Kč

3 992,- Kč

akcenovinka

Zajímavě řešený korpus s vyklápěcími dvířky a dvěma úložnými oddíly. Mělká koupelnová skříňka z nábytkové série Erra KLÁRA nabízí kompaktní, ale stále efektivní úložné řešení, za které se nebude muset stydět žádná koupelna.

Atraktivní řada koupelnového nábytku Erra KLÁRA sází zejména na horizontální orientaci proporcí a také na stylovou kontrastní kombinaci obou nabízených dekorů (bílý lak či dekor wenge) s rámečkem z leštěného hliníku, sloužícím zároveň coby zpevňující prvek, zvyšující odolnost hran proti oděru. Nábytek KLÁRA svým tíhnutím k čistým přímým liniím zosobňuje stále oblíbenější kubistický přístup ke koupelnovému designu. Závěsná konstrukce jednotlivých prvků jednak usnadňuje úklid v koupelně, jednak přímo vybízí  k použití na zemi stojících dekoračních předmětů. Kolekce Erra KLÁRA nabízí svěží a esteticky vytříbený způsob, jak v koupelně spojit krásu s užitkem.

Série koupelnového nábytku Erra jsou trefou do černého téměř pro každého zákazníka - z kvalitního zázemí tradičního a silného českého výrobce vycházejí špičkové produkty, které zaujmou jak vynikající kvalitou zpracování, tak u nábytku pochopitelně tím nejdůležitějším - designem a působivým estetickým účinkem. Díky širokému spektru designových pojetí není problém zvolit si přesně ten interiérový koncept, který ideálně odpovídá ladění a prostorovým dispozicím Vaší koupelny. Stylová sladěnost jednotlivých nábytkových prvků je v tomto případě samozřejmostí. Doplnit takto koncipované řady koupelnové nábytku o další zařizovací předměty, zejména sanitární keramiku, baterie či koupelnové doplňky, je hračka.

Český značkový výrobce ERRA již více než deset let produkuje pro tuzemsko i zahraniční trhy kvalitní koupelnový nábytek, zrcadla a osvětlení. V nabídkovém portfoliu společnosti, které se vyznačuje velkou produktovou pestrostí, nalezneme desítky vlastních designových sérií koupelnového nábytku, sledujících jak módní minimalistické tendence současných koupelnových interiérů, tak i retro styl nebo takzvanou koupelnovou klasiku. Veškerý nábytek je vyroben v České republice a dodává se ve složeném stavu. Vysokou životnost a užitnou hodnotu nábytku ERRA zaručují používané kvalitní materiály s širokou škálou barevných provedení v umělé dýze nebo lakovaném MDF. Pracovní mycí a odkládací desky jsou z umělého kamene Rockstone. Mezi detaily, které zpříjemňují každodenní užívání, patří i tiché a bezpečné zavírání dvířek, automatické dovírání zásuvek nebo osvětlení zásuvek LED-diodami. Produkci ERRA doplňují nástěnná, nábytková i toaletní zrcadla, nábytkové galerky do koupelen a designová elektrická svítidla pro osvětlení zrcadel a galerek. České koupelny doporučují výrobky ERRA Vaší pozornosti.

výrobce

Erra

kód výrobku

53320L

horizontální hloubka

18 cm

šířka

40 cm

výška

70 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.