České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Jika CUBITO Závěsné asymetrické umyvadlo

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Otvor pro baterii: ne

Odkládací plocha: vlevo

sleva
17 %

původně 5 256,- Kč

4 363,- Kč

akcenovinka

Velmi zdařilý přírustek do mimořádně oblíbené koupelnové série Jika CUBITO - asymetricky řešené závěsné umyvadlo s postranní odkládací plochou (lze zvolit mezi levou a pravou stranovou variantou). Při šířce 75 cm se rozhodně nemusíte obávat o nedostatek prostoru. K umyvadlu je na výběr ze tří různých typů umyvadlových skříněk - jedná se o lákavou možnost, jak zkombinovat umyvadlo s odpovídajícím úložným prostorem.

Keramická umyvadla a umývátka ze série Jika CUBITO jsou špičkovými sanitárními výrobky, která svým nevšedním modernistickým designem a mimořádně vysokou úrovní zpracování zaujmou v koupelně každého zákazníka, který se pro ně rozhodne. Čisté geometrické kontury vycházejí z nejžhavějších trendů v zařizování moderních koupelen. Na první pohled překvapí jednoduchostí, zároveň nadchnou praktičností a spolehlivostí.

Designové pojetí umyvadel dokonale koresponduje s řešením všech ostatních prvků celé koupelnové série Jika CUBITO - ať už dalších zástupců sanitární keramiky či baterií, a především pak koupelnového nábytku. Naskýtá se tak jedinečná příležitost vybavit celý koupelnový interiér tak, aby do sebe vše perfektně zapadalo a podílelo se na výsledném komfortu a radosti z každé chvíle, kterou v koupelně strávíte. Dokonalá kubisticky laděná koupelna leží na dosah...

Všechna umyvadla Jika CUBITO lze instalovat s koupelnovým nábytkem či samostatně. Za příplatek lze umyvadlovou glazuru opatřit revoluční povrchovou úpravou Jika Perla (viz příslušenství).

Tradice a kvalita se u výrobce JIKA setkávají s nejmodernějšími světovými trendy v oboru koupelnového vybavení. Síla značky a desítky let zkušeností se promítají i do nejnepatrnějších detailů všech produktů. Do výrobního sortimentu JIKA patří koncepty kompletních značkových koupelen v jednotných designových setech – sanitární keramika, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky, sprchové kouty, vanové zástěny, směšovací baterie a koupelnové doplňky. Jednotlivé produkty jsou vyráběny z přírodních materiálů, pomocí nejmodernějších technologií, šetrných k životnímu prostředí. Působivý design, vysoká kvalita výrobků doložená mezinárodním certifikátem systému řízení jakosti ISO 9001, dokonalá funkčnost a komplexnost nabídky ve všech cenových kategoriích, to jsou hlavní marketingové trumfy značky JIKA. Společnosti JIKA se v roce 1991 spojila s renomovanou švýcarskou firmou Keramik Holding LAUFEN. V roce 1999 byl koncern zahrnut do nadnárodní skupiny ROCA - největšího výrobce sanitární keramiky na světě. Od roku 2002 patří značka JIKA obchodní společnosti LAUFEN CZ.

výrobce

Jika

kód výrobku

H8124210001091

určení

umyvadlo

materiál

keramika

dvojumyvadlo

ne

typ

závěsné

odkládací prostor

ano

tvar

obdélník

otvor pro baterii

ne

šířka

75 cm

horizontální hloubka

45 cm

výška

18 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.